Candidatura unui primar în funcţie, RESPINSĂ. Ion Mocioalcă acuză o 'lucrătură': Cruntă nedreptate!

Deputatul Ion Mocioalcă reacţionează dur după ce dosarul de candidatură pentru un nou mandat al unui primar în funcţie a fost respins. 

Vin reacţii după excluderea din cursa electorală a unui primar în funcţie. Este vorba despre edilul Adrian Torma, candidatul Alianței PSD-PRO România-ALDE de la Moldova Nouă, al cărui dosar a fost respins pe motiv că a fost semnat doar de către preşedintele organizaţiei judeţene de partid. 

Deputatul Ion Mocioalcă a reacţionat dur pe seama acestui caz.

"Situația de la Moldova Nouă, cu eliminarea lui Adrian Torma din competiția electorală, în mod absolut nejustificat, nu înseamnă doar o mare nedreptate făcută unui om, unui candidat, dar semnifică o mare nedreptate făcută cetățenilor orașului Moldova Nouă. Eu sunt convins că Adi Torma ar fi câștigat alegerile la Moldova Nouă! Pentru că Adi Torma a fost un altfel de primar, față de ceea ce a avut în trecut acest oraș, un primar dedicat care s-a zbătut pentru urbe și pentru locuitorii ei.

Din păcate, primarul în funcție al orașului Moldova Nouă nu va participa la aceste alegeri electorale. Dar, același Adrian Torma poate fi singurul câștigător din această 'lucrătură', de la Moldova Nouă. Odată pentru că se va ocupa de afacerile sale private, oneste și care n-au avut decât de pierdut prin absența sa în ultimii ani iar în altă ordine de idei nu-i va mai bătea nimeni la ușă în fiecare zi să îi solicite sprijinul.

Există o singură modalitate de „răzbunare“ a alegătorilor din Moldova Nouă față de această cruntă nedreptate, ca urmare a excluderii lui Adi Torma și a listei de consilieri locali  PSD – PRO România – ALDE iar aceasta poate consta în votul masiv pe care alegătorii din acest oraș aș trebui să i-l dea lui Silviu Hurduzeu, candidatul pentru funcția de președinte la Consiliul Județean Caraș-Severin și listei de consilieri județeni ai Alianței PRO Caraș-Severin. De altfel, personal, nu cred că acest lucru nu se va întâmpla, pentru că realitatea a arătat că alegătorii au întotdeauna dreptate.", a declarat parlamentarul pentru http://reper24.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel