Candidatura lui Alexandru Cumpănașu, bombă cu ceas. Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir îl fac praf: ”Să se dea singur în judecată”

După Val Vâlcu, Radu Banciu, Cozmin Gușă, Christian Sabbagh, Patrick Andre de Hillerin, Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir critică dur candidatura lui Alexandru Cumpănașu la alegerile prezidențiale. 

”A început să nască stupoare, pentru că, de fiecare dată când a fost întrebat în legătură cu această eventuală turnură a cazului Caracal, dl Alexandru Cumpănașu s-a instalat așa într-o postură deranjată, ofuscat de această acuzație, cum o percepea, și nu doar că nega această candidatură, dar și spunea, jignitor la adresa celor care făceau astfel de speculații, că oamenii ăștia sunt niște nenorociți, cărora le e frică de intențiile și demersurile sale de a scoate România din clanuri și din mafie și din criminalitatea asta și vin și aruncă pe piață tot felul de nenorociri. Acesta era discursul dlui Cumpănașu” a spus Radu Buzăianu, la B1 TV. 

Candidatura la prezidențiale murdărește tragedia Caracal, potrivit lui Alexandru Cumpănașu

În postările sale, unchiul Alexandrei Măceșanu afirma, despre cei care vorbeau despre posibila sa candidatură, că ”jigodiile astea primesc ordin pe unitate să spună, să scrie, să publice orice pentru a mă dărâma psihic”, ”voi angaja un avocat care va inventaria toate acuzațiile, jignirile, insinuările și postările în care diverse instrumente au încercat să mă denigreze și să insinueze că voi candida.”, ”nu candidez la președinție, nu mai am energie să urlu acest lucru”, ”voi trasa sarcina avocatului meu să depună plângere penală și să-i dea în judecată pe toți cei care au murdărit această tragedie”, ”nu am avut niciodată gândul de a candida, dacă mi-aș fi dorit, aș fi făcut-o, dacă voiam să conduc țara, aș fi încercat să candidez, dar nu vreau (...) mai încetați dracului cu propaganda pe subiectul ăsta”. 

”Deci era o acuzație pe care o va rezolva avocatul, era deja ceva jignitor” a remarcat Radu Buzăianu. Răzvan Zamfir a replicat: ”Să se dea singur în judecată”. 

”A văzut-o vreodată?”

În continuare, jurnalistul Buzăianu a întrebat: ”Deci candidatura la prezidențiale era un fel de a urmă această tragedie!”, după spusele lui Cumpănașu. Răzvan Zamfir a citit în continuare postările lui Cumpănașu, remarcând ”ipocrizia”. 

”Eu cred că de la bun început a vrut să candideze. Nu mai e credibil nimic din ce ne-a spus până acum. Orice a spus până acum se poate răsturna. Nu-l mai cred nici că e neam. A văzut-o vreodată?” a spus jurnalistul Răzvan Zamfir, la B1 TV. Radu Buzăianu i-a spus că Alexandru Cumpănașu a explicat că mama lui locuiește în zonă. ”Și ce a spus, că acești idioți? Acești idioți care insinuau și că va candida!” a fost remarca lui Răzvan Zamfir. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel