Candidați prezidențiale 2019. Cozmin Gușă, analiză. SMS la Realitatea TV. Unde se duc banii

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Ca în fiecare sfârșit de săptămână, Cozmin Gușă analizează, sâmbătă și duminică, alături de invitații săi, primii cinci candidați pentru alegerile prezidențiale la „România 2019”.

Emisiunea „România 2019” va fi realizată, în acest weekend, la Tulcea și Costinești.

Mesajele candidaților, dar și discursurile susținătorilor vor fi disecate de cei patru jurați ai emisiunii. Iar de sâmbătă, de la ora 20:30, telespectatorii Realitatea TV vor deveni al cincilea jurat, în sensul în care vor putea vota candidatul preferat, în timpul emisiunii.

Numărul la care puteți trimite un SMS cu numele candidatului preferat este 1278 - număr valabil în toate rețelele, mai puțin DIGI. Pentru a vota corect, trebuie să trimiteți DOAR numele de familie al candidatului favorit. Telespectatorii pot vota de la 20:30 până la 23:00. Costul unui SMS este 1 euro, iar banii care se strâng vor fi donați Comitetului Olimpic Român, pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Votul telespectatorilor completează deciziile luate de jurați în cadrul emisiunii, după ce fiecare susținător scoate în evidență principalele atuuri ale propriului candidat înscris în cursa prezidențială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel