Candidați la prezidențiale. Cine este omul din PSD pe care Chirieac îl consideră potrivit

PSD
PSD

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre candidații partidelor la alegerile prezidențiale în contextul în care Dacian Cioloș a declarat la România TV că el sau Dan Barna vor candida la președinție din partea Alianței 2020 USR-PLUS.

Bogdan Chirieac este de părere că în momentul de față Dan Barna are avantaj pentru alegerile prezidențiale în fața lui Dacian Cioloș din partea Alianței 2020 USR-PLUS. De asemenea, analistul politic susține că ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, este persoana pe care o vede să candideze din partea PSD la prezidențiale și să ajungă și în turul al doilea.

Alianța USR-PLUS va avea un singur candidat. Că va fi domnul Barna sau domnul Cioloș, între cei doi se va alege. La PSD, în opinia mea, dar probabil că trebuie făcute sondaje, cel care poate aduce partidul în turul doi, nu vorbim despre învingători, ar putea fi Eugen Teodorovici. Din păcate, eu nu văd pe altcineva din PSD capabil să intre în turul al doilea. 

Eugen Teodorovici este și tânăr, vorbește bine, a avut funcții de răspundere, este acceptat de tineri. Este un pic altfel decât imaginea standard a PSD-ului. Repet, aici trebuie făcute sondaje.

Barna, avantaj pentru prezidențiale

La USR-PLUS, acum, când vorbim, domnul Dan Barna are un ușor avantaj pentru prezidențiale. La PNL nu avem nicio emoție că va fi domnul Klaus Iohannis. Până la urmă între cei trei se va alege turul al doilea. Unul din cei trei va fi președinte. Nu cred că PMP sau Pro România ar putea avea un candidat care să meargă în turul doi și să câștige prezidențialele, a afirmat analistul politic Bogdan Chirieac, în cadrul emisiunii News Line, de la România TV.

Vezi și: Unde a plecat Tudorache după întâlnirea cu Chirieac: Pe mine mă vor înjura..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel