Candidaţi DNA. Tudorel Toader, anunţul momentului

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader vine cu precizări legate de candidaturile depuse pentru şefia DNA. 

"În acest moment sunt 4 candidaţi pentru funcţia de procuror şef DNA şi 14 candidaţi pentru funcţia de judecător la TUE! La orele 16.30, pe pagina MJ, vom afişa listele de candidaţi pentru cele doua funcţii!", a scris Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook. 

Cine sunt cei patru candidaţi

Cei patru candidaţi sunt: Gabriela Scutea, fost procuror general adjunct al României, Andrei Bodean, procuror la DNA Constanţa, Paula Tănase, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi şi procurorul militar Nicolae Lupulescu. Ministerul Justiţiei a demarat o nouă selecţie pentru propunerea de numire în funcţia vacantă de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Noua procedură se desfăşoară până pe 6 septembrie.

Candidaţii pot depune cereri de înscriere pentru funcţia de conducere vacantă până vineri inclusiv. Funcţia de procuror-şef al DNA a devenit vacantă după ce Laura Codruţa Kovesi a fost revocată printr-un decret emis pe 9 iulie de preşedintele Klaus Iohannis, care a pus în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel