Candidat PSD prezidențiale. Chirieac: Ați uitat un nume foarte puternic

Membri PSD
Membri PSD

Mihai Fifor, Ecaterina Andronescu, Liviu Dragnea și Vasile Dâncu sunt numele vehiculate de jurnaliștii România TV pentru candidatul PSD la prezidențiale. Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că s-a uitat o persoană foarte importantă în spațiul public.

România TV a prezentat câteva nume apărute în presă cu privire la candidatul social-democraților la alegerile prezidențiale din 2019: Mihai Fifor, motivul pentru care a decis să demisioneze de la conducerea MApN, Liviu Dragnea, susținut de mulți social democrați, Ecaterina Andronescu, actual ministru al Educației și sociologul Vasile Dâncu.

Bogdan Chirieac consideră aceste informații răspândite în presă drept un test pentru a găsi candidatul potrivit. Totodată, analistul politic susține că s-a uitat de un nume foarte puternic: Eugen Teodorovici.

Este un test. Sunt multe nume vehiculate. Acesta este avantajul să fii partid mare, ai multe personalități. Sunt vehiculate mai multe nume în spațiul public. Ați uitat un alt nume foarte puternic, Eugen Teodorovici, care trece sticla și îți dă mesajele de o manieră incredibilă. Ce ați prezentat, pot fi cu toții lideri europeni. Deocamdată, domnul Dragnea are o problemă de imagine fiindcă statul subteran îl demonizează de șase ani. Un rezultat favorabil, o mișcare de maestru ar putea să îi transforme dânsului toată conotația negativă într-una pozitivă. Dincolo de Liviu Dragnea, Mihai Fifor e un nume, arată. Eugen Teodorovici arată și este. Vasile Dâncu, profesor universitar, arată. Eu cred că mai sunt personalități.

Singura problemă este că nu îl vor înfrunta pe Klaus Iohannis, mi-e foarte teamă că îl vor înfrunta pe Dacian Cioloș. Trebuie o mare atenție pe social media și internet pentru orice candidat la prezidențiale de anul viitor., a afirmat Bogdan Chirieac, prezent prin legătură telefonică, în jurnalul de știri, de la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel