Candidat la prezidențiale: Îi grațiez pe Mazăre și Dragnea

Radu Mazăre
Radu Mazăre

Mădălina Baroncea, candidat independent la prezidențiale 2019, spune că îi va grația pe Radu Mazăre și pe Liviu Dragnea dacă va ajunge președinte, acesta din urmă având condamnare cu suspendare.

”Sunt Madalina Baroncea, am 45 de ani, si sunt specialist in marketing. Pana in prezent sunt singurul independent si singura femeie care si-a anuntat candidatura la alegerile pentru functia de Presedinte al Romaniei in 2019.

Spre deosebire de Iohannis, voi utiliza prerogativa gratierii individuale foarte des pentru a repara hotararile strambe ale justitiei din Romania, atat in cazul oamenilor simplii, de notorietate fiind condamnarile la ani grei de inchisoare pentru un prejudiciu de cativa lei, cat si in cazul politicienilor, victime ale unor procese politice.

Astfel, in prima zi de mandat ca Presedinte al Romaniei, ii voi gratia pe Radu Mazare, un caz in plina dezbatere in acest moment, si Liviu Dragnea.

Gratierea lui Liviu Dragnea pentru condamnarea in dosarul Referendumului este absolut necesara pentru ca acesta sa poata ocupa, asa cum este firesc, functia de Prim Ministru al Romaniei, in calitatea sa de sef al principalului partid din coalitia aflata la guvernare.

Radu Mazare trebuie gratiat si el cat mai rapid avand in vedere ca a fost condamnat la ani grei de inchisoare desi prejudiciul este zero, conform expertizei cerute de instanta de fond.

De asemenea, voi demara o campaniei larga de gratieri pentru oameni simplii, care sunt condamnati la ani grei de inchisoare pentru prejudicii inexistente sau in valoare de cativa lei.

Nu in ultimul rand, vreau sa precizez ca voi propune coalitiei de guvernare reducerea cu 50% a salariilor tuturor judecatorilor si procurorilor, pe termen nedefinit, avand in vedere gravele erori judiciare cu care se confrunta Romania”, a fost mesajul transmis de Mădălina Baroncea.

Baroncea, președinte! Femeia care vrea să-l înlocuiască pe Iohannis. Declarații... incredibile

În urmă cu jumătate de an, DC News a contactat-o pe Mădălina Baroncea pentru a vedea ce gânduri are vizavi de prezidențiale.

Mădălina Baroncea, un economist în vârstă de 45 de ani, care a decis să candideze independent la președinția României, vine cu promisiuni uimitoare pe bandă rulantă.

În primul an de mandat ca președinte spune că va aduce miliarde de euro în țară și dă drumul la 11 autostrăzi și 12 tronsoane de metrou bucureștean. Mai mult decât atât, promite că va evita noua criză care se profilează la orizont. DC News a contactat-o pentru a vedea cine este Mădălina Baroncea, femeia care vrea să-l înlocuiască pe Klaus Iohannis în funcția de președinte și pe ce se bazează când face promisiuni care sunt puțin spus incredibile...

Iată ce a ieșit:

Cum veți obține tezaurul românesc de la ruși?

Dacă România își schimbă politica externă și nu mai vede în Rusia un dușman atunci putem aduce aurul înapoi. Cred că o relație corectă cu Rusia, în afara propagandei pe care o fac americanii, cred că ne-ar aduce bunăvoința Rusiei.

Cum veți obține datoria Germaniei câtre România din 1939?

Nimeni din clasa politică actuală nu vrea să ridice această problemă. Datoria Germaniei este de 1 miliard de mărci imperiale, cu penalități și dobânzi ajunge la 20 de miliarde de euro. Klaus Iohannis, care este omul Germaniei, nu va spune nimic despre asta. Eu am făcut către președinții celor două Camere ale Parlamentului, Tăriceanu și Dragnea, o sesizare în care am spus că atitudinea lui Iohannis față de datoria Germaniei este un act de trădare națională.

Cum veți atrage 30 de miliarde de euro de la americani?

Parteneriatul nostru strategic cu SUA este foarte subțire și ne-a adus pagube concrete. Adică două miliarde de euro încasați pentru o autostradă pe care nu au făcut-o. Există agenții americane care sprijină mediile în care americanii au interese. Putem spune aveți aici baze militare, aveți nevoie de o infrastructură care să facă operaționale aceste baze. Să vină și să investească aici.

Ați început să strângeți semnături?

Nu am început să strâng semnături. O să îmi fie fie foarte greu, că eu chiar sunt independentă. Sunt un om obișnuit. Mă bazez pe internet, mă bazez pe niște acțiuni cum a făcut domnul Mircea Diaconu. Să public pe site formularele. Mă bazez pe internet și pentru strângere de donații. Nu am momentan un staff de campanie. Lucrez singură la acest site. Eu nu am relații cu mass- media.

Ce ocupație aveți?

Am lucrat în mediu privat ca economist la două bănci și la Casa de Asigurări de Sănătate București. De zece ani lucrez ca freelancer în domeniul promovării pe internet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel