Când va lua atitudine Băsescu în scandalul steagurilor

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la aeroportul Henri Coandă, că va avea o reacţie cu privire la scandalul arborării drapelului secuiesc la Covasna doar după ce președintele Ungariei va avea o reacție în legătură cu acest subiect.

Președintele a fost întrebat de reprezentanții presei ce părere are despre afirmațiile ambasadorului ungar, în legătură cu polemica steagurilor, iscată între România și Ungaria. Șeful statului a răspuns că nu își va exprima opinia în legătură cu acest subiect, până când omologul său ungar nu va avea o reacție.
„La nivelul acesta, punctele de vedere se exprimă de către Ministerul de Externe, la nivel de secretar de stat. Când va avea o reacţie preşedintele Republicii Ungare, voi avea şi eu o reacţie, dacă nu va fi o reacţie potrivită. Dar nu puteţi face dintr-un preşedinte un politician care răspunde unui ambasador, sunt alte instituţii care gestionează viaţa de zi cu zi a ambasadorilor în România”, a spus Traian Băsescu, înainte de a pleca la Bruxelles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel