EXCLUSIV  Când va intra Radu Tudor în POLITICĂ. I s-au făcut ”propuneri interesante, chiar provocatoare”

Alexandru Ichim / 19 ian 2020 / 21:39 Salveaza PDF Comentarii
Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a explicat în exclusivitate pentru DC News dacă va intra sau nu în politică. Anunțul momentului. 

Radu Tudor susține că ar putea intra în politică, dar numai în anumite condiții. Jurnalistul a precizat în exclusivitate pentru DC News ce l-ar determina să facă acest pas, dar și dacă a avut propuneri până acum pentru a intra pe scena politică.  

Întrebat despre intrarea în politică, jurnalistul a răspuns: ”Nu iau în calcul intrarea în politică în acest moment. Când România va fi o țară normală, dacă va fi vreodată, o să analizez.”

Cât despre propunerile care i s-au făcut, jurnalistul Radu Tudor dezvăluie: ”Am avut multe propuneri, unele dintre ele chiar interesante, provocatoare aș spune.”

Însă, dacă viitorul va arăta ca prezentul politic, exclude orice variantă de intrare în politică, după cum subliniază. 

 

În ce partid ar putea intra Radu Tudor

 

Întrebat ce partid politic ar fi mai aproape de viziunea sa, jurnalistul Radu Tudor a precizat că încă nu există acest partid. 

”Partidul care nu-și bate joc de România: construiește autostrăzi și căi ferate de mare viteză, atrage fonduri europene, construiește spitale noi, întărește Armata, face din Energie și IT un mare atu economic, restaurează tot patrimoniul românesc și leagă pentru totdeauna România de Occident. Încă nu există acest partid, politicieni care să îndeplinească aceste deziderate nu s-au născut încă”, a mai spus Radu Tudor pentru DC News

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26