Când va fi funcţional site-ul IMM Invest. Cîţu: Marți sau miercuri

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat, duminică seara, că site-ul IMM Invest, care s-a blocat chiar în ziua lansării, va deveni funcțional în primele zile ale săptămânii viitoare: „Marți sau miercuri, mai degrabă marți, anunț mâine ora”, a spus Cîțu.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat, duminică seara, că site-ul IMM Invest este în testări și că va deveni funcțional în primele zile ale săptămânii viitoare.

„Săptămâna viitoare, primele două zile, marți sau miercuri, mai degrabă marți. O sa anunț mâine (luni-n.r.) ora exactă când va începe, este în testări. Totul trebuie să fie gata marți sau miercuri, mi se dau asigurari că marți”, a spus Florin Cîțu la Digi24. Ministrul Finanțelor a mai spus despre programul IMM Invest că este „cel mai bun produs pentru companiile mici și mijlocii din ultimii 30 de ani”. Acesta a precizat că în primele ore de la lansare, când site-ul s-a blocat, au fost înregistrate pe site 400.000 de accesări.

Programul IMM Invest, prin care IMM-urile din România pot beneficia de credite garantate cu până la 90%, a fost lansat în urmă cu o săptămână, dar platforma www.imminvest.ro nu a funcționat. Oficialii guvernamentali au vorbit de un număr prea mare de accesări și de un posibil atac cibernetic asupra site-ului, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel