EXCLUSIV  Când va avea România autostrăzi. Reprezentantul constructorilor dă cărţile pe faţă: Atunci se va întâmpla

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

În cât timp va avea şi România o reţea de autostrăzi care să le permită oamenilor să se deplaseze cu rapiditate spre cele mai importante oraşe şi regiuni ale ţării? La această întrebare a răspuns Vlad Vameșu, președintele ARCA.

Într-un interviu acordat DC News TV, Vlad Vameșu, președintele Asociației Române a Constructorilor de Autostrăzi (ARCA), a explicat de câţi ani mai este nevoie pentru ca România să aibă o reţea de autostrăzi compatibilă cu cea a ţărilor vecine cum ar fi Ungaria. Vlad Vameşu a subliniat necesitatea unui plan naţional, adoptat de către toate forţele politice şi dus la îndeplinire indiferent de cine vine la putere, pentru a se realiza acest lucru. 

"Noi considerăm că un plan pe  minimum zece ani ar fi suficient ca să avem o reţea de autostrăzi solidă şi care să rezolve problemele de trafic, nevoia de deplasare, şi să încurajeze investiţiile străine în toate zonele, în toate provinciile istorice ale României. Bineînţeles că dacă planul e făcut şi pe mai mult timp, cu atât mai bine. Dar văzând şi făcând", a explicat preşedintele Asociației Române a Constructorilor de Autostrăzi.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel