Când se întâlnesc, urșii și lupii oferă un spectacol impresionant - VIDEO

Foto: captură video
Foto: captură video

Reprezentanții Regiei Pădurilor Kronstadt au publicat imagini surprinzătoare cu o întâlnire dintre urși și lupi într-o pădure din Brașov. 

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, Regia Pădurilor Kronstadt explică imaginile publicate și de ce pare că ”urșii dansează cu lupii”. 

”Dansând cu lupii... în Pădurile Brașovului. La lăsarea serii, Pădurile Brașovului se animă, iar camerele de monitorizare pe care le avem instalate în fondul forestier surprind viața sălbatică din jurul orașului.

Când se întâlnesc, urșii și lupii oferă un spectacol impresionant

Sunt două specii care nu se prea tolerează, dar evită pe cât posibil să se atace direct, pentru că nici unul dintre „combatanți” nu vrea să riște rănirea, fie ea și ușoară. Așa că, de multe ori, o întâlnire între urși și lupi seamănă cu un dans, în care fiecare încearcă să-l intimideze pe celălalt și nu este dispus să se retragă.

În disputele urs-lup, de cele mai multe ori urșii sunt singuri, pentru că așa vor ei. Chiar și când are o haită de lupi în preajmă, un urs nu uită că trebuie să își „regleze conturile” cu un alt urs”, au scris reprezentanții Regiei Pădurilor Kronstadt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel