Când o să-l critice Evenimentul Zilei pe Băsescu

Televiziunea portocalie 1-0 TV difuzează de câteva luni doar reluări. Se aude că Nașul vrea să plece la TVR, acolo unde, de fapt, îi e locul. Cât să mai tragă, singură, Rodica Culcer? Alții spun că RCS s-a săturat să finanțeze o televiziune prezidențială, odată ce nu e posibil să se încalce legea, cu o aprobare pentru fuziune (normal, căci ar fi o ”fuziune” curestul concurenței). Dar, nu vă temeți, nu dispare 1-0 Tv. Dacă mai apucă Mbela să tragă două emisiuni, cinci-șase luni au ce să dea în reluare. Ciao, Radu Moraru.

O chestie tare la Doctorul B1 TV. Un inginer, un medic și prezentatoarea discutau despre terapia cu apă. Era o banală reclamă la apa fără deuteriu, dar ce bine ar suna asta în gura lui Ridzi sau Ritli, noul Attila de la Sănătate: pensionarii au dreptul la pastile cu apă gratis, restul vor plăti jumătate din valoarea rețetei.

 Realitatea a găsit o comună în care s-au construit șase parcuri. Boc este un vizionar: închide spitale și construiește parcuri, la sate. Ce să se mai chinuie țăranii cu spitalul,  când au la îndemână un loc liniștit, cu verdeață.

 Antena 1 a dat un film cu zborul 93, în ziua Comemorării, dar ProTV a continuat seria Cheeky Chan. În fond, asta e forța Americii. Uzina de filme de la Hollywood.

 ”Sufăr şi eu de uzura emoţională mediatică. Amintirea lui 11 septembrie 2001 m-a mâhnit mai puţin decât înfrângerea regelui meu, Roger Federer, în faţa returului orb al destinului întruchipat de Novak Djokovici”, scrie CT Popescu în Gândul. Uzura emoțională, specifică unui om care lucrează 16 ore pe zi, desigur, în afara celor 10 ore când joacă tenis, nu m-a mirat. Dar, nu credeam că Popescu are un rege. Abia aștept un ”Fir-ai al naibii, Majestate!”, când o trage Federer un pârț și-o să se indigneze Popescu. Așa a bălăcărit-o și pe Lavinia Miloșovici, fiindcă  s-a pozat topless, pentru bani. Desigur, era mult înainte să lucreze la Gândul, unde lucrurile se petrec taman pe dos:  "Războiul sexelor pe gazon: echipa masculină - în costumul lui Adam, cea feminină - în echipament sportiv”. Mă întreb, însă, cine ar plăti să vadă echipa masculină de la Gândul în costumul lui Adam?

 Adevărul publică o ”Declarație șoc a lui Miron Cosma: Becali și Borcea au un singur interes în fotbal, să spele bani”. Ce o fi șoc în acestă declarație? A, da, a făcut acordul corect, au, nu are.

 Libertatea a aflat că Universitatea Cambridge e cea mai bună din lume. Bine că le-a spus și cititorilor săi, că altfel se duceau la Oxford, fraierii! Tot Libertatea ne arată ce fețe aveau maneliștii, când erau săraci. După părerea mea, aceleași fețe de pârnăiași. Din fericire pentru ei, chiar dacă sunt la fel de frumoși, astăzi au bani de avocați și, dacă e cazul, chiar de judecători.

 Evenimentul Zilei a fost, în epoca lui Cristoiu, un ziar supus interdicției prezidențiale, sau cam așa ceva. De fapt, Iliescu a refuzat să-i mai primească la Cotroceni, după ce relataseră o discuție privată, punând în pericol relațiile cu un stat arab etc. Astăzi, ar fi greu să mai creadă cineva că EvZ e supus vreunei pedepse de la Cotroceni. Poate dacă are buze prea reci pupătorul de serviciu. Totuși, au găsit un președinte care îi amenință- președintele PSD: ”Ponta amenință Evenimentul Zilei. Un atac fără precedent la libertatea presei! Vlad Macovei, redactor-șef EVZ, îi dă replica: Ponta, cel mai fidel cititor al Bibliei lui Iuda”. Foarte tare. E fără precedent ca un lider politic să dea în judecată un ziar, că asta a fost amenințarea lui Ponta. Ce spui? Și Băsescu a dat în judecată mai multe ziare? Lasă că-i vine și lui rândul, stai puțin să ajungă în opoziție, că se ocupă Bobby Păunescu de domnia sa.

 Click a descoperit că ”Nicuşor Stan a dat lovitura, după ce vestitul său centru de evenimente, Ambasad'Or din Otopeni, a găzduit cele mai tari chefuri marca V.I.P., din ultimul an. Celebrul patron se lăfăie acum la volanul unui Bentley Continental GT Supersport, de 630 de cai putere, pentru care a scos din buzunar suma de 250.000 de euro”. Mă întreb din ce-o să trăiască la anul, dacă nu se mai căsătorește niciun VIP. O să facă, să spunem, catering, pe bonuri de masă?

 Știi cum funcționează România Liberă ca un supozitor? Are un articol bun, care face ziarul să alunece ușor, despre ascensiunea secretă a lui Remus Truică, miliardarul Patriciei Kaas, și altul care este de fapt substanța utilă a medicamentului: Harta conflictelor care macină USL din interior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel