EXCLUSIV  Când începe școala 2019. SONDAJ EXPLOZIV despre începutul anului școlar 2019-2020

Roxana Neagu / 08 aug 2019 / 10:46 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Mare scandal în educație, după ce Viorica Dăncilă a solicitat ministrului Educației ca școala să înceapă în 16 septembrie. 

Sunt negocieri aprinse între Ministerul Educației și reprezentanții elevilor cu privire la începerea anului școlar 2019-2020. Viorica Dăncilă a făcut propunerea ca anul școlar să înceapă în 16 septembrie crezând, și pe bună dreptate, că este o măsură așteptată de elevii din România.  Se pare că o federație a elevilor acuză Guvernul că face jocul firmelor de turism și cere imperativ ca școala să înceapă în 9 septembrie, pentru că și așa, spun ei, e un compromis, pentru că școala trebuia să înceapă în 1 septembrie afirmă ei. 

Totodată, această federație consideră că guvernul ar trebui să-i fie loial, iar dacă școala ar începe în 16 septembrie ar fi o lipsă de loialitate. 

Părinții se întreabă pe cine reprezintă Federația Elevilor

 

Mulți părinți care au comentat știrea inițială din DCNews, pe site sau pe rețeaua socială, atât pe pagina de Facebook, cât și în grupuri, s-au întrebat pe cine reprezintă această federație, pentru că pe orice elev ai întreba, ar fi încântat de o săptămână în plus de vacanță. 

Rezultatele sondajului, fără comentarii

 

În urma reacțiilor, am realizat un sondaj pe aplicația DCNews pentru a vedea când consideră oamenii care nu sunt implicați în aceste negocieri vitale că ar trebui să înceapa școala. 

Iată rezultatul sondajului, care vorbește de la sine, nemaifiind nevoie de comentarii. 

(w670) 

Deci, pe cine reprezintă Federația Elevilor? 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26