Când e finala America Express 2023. Ce premiu este în joc

Foto: Facebook, America Express Romania
Foto: Facebook, America Express Romania

Iată când se încheie aventura America Express şi câţi bani vor lua câştigărorii!

Mai e puțin până când echipele se vor lupta în marea finală de la America Express pentru premiul cel mare. Nouă echipe au pășit în competiția America Express 2023, Melinda și Puya, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Jean Gavril și Dinu, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Bruja și Pufeh, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Cătălin Bordea și Nelu Cortea și Bie Adam și Micky. Însă doar o singură echipă va ajunge prima la linia de finish. Iată când se va ține marea finală de la America Express 2023, dar și cât e premiul cel mare.

Când poate fi urmărită Finala

După patru sezoane de Asia Express, sezonul 5 s-a filmat în America. Cei 18 concurenți au străbătut Mexicul, Guatemala și Columbia, în cadrul unei rute de peste 7.000 de kilometri, iar probele nu a fost deloc ușoare. Doar patru echipe au mai rămas în competiție, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Jean Gavril și Dinu și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Una singura, însă, va reuși să pună mâna pe marele premiu în ultima ediție a competiției. Finala America Express 2023 va putea fi urmărită duminică, 26 martie 2023, pe Antena 1.

Din cele nouă intrate în competiție, doar două echipe vor concura pentru marele premiu America Express 2023. Premiul din sezonul acesta este de 30.000 de euro, iar Irina Fodor va fi cea care va înmâna cecul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel