Cancer, la 25 de ani. "Ajutaţi-l pe Ghiță să rămână printre noi, îl vrem printre noi!"

Foto Facebook
Foto Facebook

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din judeţul Constanţa, trece prin momente extrem de grele. În timp ce majoritatea persoanelor se gândeşte unde va petrece noaptea de Revelion, Marian, sau Ghiță, cum îi spun prietenii, luptă pentru viaţa lui. Lupta sa nu poate continua însă fără ajutorul oamenilor.

Recent, în urma unor investigaţii, a primit un diagnostic crunt: cancer. Opt litere care iau vieţi. Doctorii nu i-au dat mai mult de câteva luni de trăit. Are nevoie urgent de o operaţie care urmează a fi efectuată în Turcia, costurile ridicându-se la 15.000 de euro. Familia tânărului nu dispune de o astfel de sumă, prin urmare a ales să apeleze la oamenii cu suflet mare.

Şi prietenii lui fac un apel în preajma sărbătorilor de Crăciun: „renunțați la o seară de distracție, la o masă în oraș, la o bluză cumpărată sau la orice lucru care nu este neapărat necesar. Ajutaţi-l pe Ghiță să rămână printre noi, îl vrem printre noi! Acesta poate fi cel mai semnificativ și nobil cadou al nostru de Crăciun!”.

Îl puteți ajuta donând orice sumă în contul: RO74BTRLRONCRT0414451001, beneficiar este Gimpirea Mirela, mama lui Marian.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel