Cancan și Click!, obligate să plătească daune morale de 20.000 de euro fiecare

euro
euro

Tabloidele Cancan și Click! au fost date în judecată de văduva unui militar pentru difuzarea unor imagini cu soțul decedat al acesteia, aşa cum a fost descoperit într-o pădure de lângă Tg Lăpuş.

Potrivit Ora de Cluj, magistratul Călina Crişan a obligat conducerile celor două trusturi de presă care editează publicaţiile la plata unor despăgubiri morale, plus cheltuieli de jdecată, în valoare de câte 20.000 euro fiecare.

Ioana Haiduc Păcuraru a chemat în judecată conducerile celor două publicaţii, pe care le-a acuzat că i-au pricinuit mari prejudicii, după ce au publicat fotografiile cu soţul ei decedat, aşa cum a fost descoperit într-o pădure de lângă Tg Lăpuş.

“Mă aflam la Cluj, pentru rezolvarea unor probleme legate de formalităţile de înmormântare, când am fost sunată de un cunoscut. Am laut ziarul şi am văzut materialul. A fost îngrozitor, un şoc. În comunităţile mici, unde toată şumea se cunoaşte, astfel de mediatizări au un efect devastator”, a spus reclamanta în faţa instanţei de judecată, în timpul răspunderii la chestionarul solicitat de reprezentantul publicaţiei Cancan.

În cererea de chemare în judecată, reclamanta a cerut obligarea trusturilor de presă la plata unor sume ca despăgubiri morale, în valoare de 100.000 de euro şi scoatarea fotografiilor de pe site-l publicaţiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel