Campionul Vlad Chivu, pasionat de motoare, izbit violent de un taximetrist. ”Ai fost și vei fi un învingător!”

Vlad Chivu.
Vlad Chivu.

În urmă cu câteva zile, Vlad Chivu fusese surpriza anului la Campionatul European BMU. Acum se află pe un pat de spital.

Federația Română de Motociclism anunța că surpriza Campionatului European BMU a venit din partea sportivului de la ACSRU București: Vlad Chivu. Acesta a concurat la clasa F600 și a luat startul pentru prima dată într-o competiție din Campionatul European BMU. Tânărul reușise în doar trei zile să își îmbunătățească timpii pe tur cu cinci secunde. În etapa balcanică avea deja cel mai bun timp dintre toți românii care au concurat la această clasă, iar o zi mai târziu a produs supriza, locul doi și cel mai bun timp pe tur de la F600 (1:22.861).

După o jumătate de lună, tânărul pasionat de motoare, în vârstă de 18 ani, era izbit în plin de un taximetrist

Vlad Chivu a fost la un pas să își piardă viața azi-noapte, pe bulevardul Unirii din Buzău, după ce un taximetrist a întors pe linie dublă continuă. Motorul lui Vlad Chivu s-a izbit puternic de mașină, în timp ce trupul său s-a izbit violent de asfalt.

A ajuns de urgență la UPU, a fost operat, iar în prezent se află internat pe secția de chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Are mai multe diagnostice, printre care fractură de antebraț și fractură de bazin.

Un campion

De câțiva ani, Vlad Chivu participă la diferite concursuri de motociclism, iar recent a devenit vicecampion european la juniori. 

Pe pagina sa de Facebook, o mulțime de prieteni i-au transmis mesaje de încurajare și abia așteaptă să-l vadă, din nou, sănătos, pe două roți. ”Fii puternic!”, ”Recuperare ușoară, campionule!”, ”Te cunosc ca pe un învingător!... Fii tare”, ”Ești un copil cu prea mult bun simț, trebuie să lupți așa cum o faci și pe traseu. Doamne ajuta!”, ”Ai fost și vei fi un învingător... Suntem alături de tine. Așteptăm să te revedem din nou pe pistă, sa ne simțim mândri ca suntem prietenii tăi. Însănătoșire grabnică...” - sunt doar câteva dintre mesajele care i-au fost transmise lui Vlad Chivu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel