„Campionii” anticorupție ai lumii, recunoscuți de Departamentul de Stat din SUA. Laura Codruța Kovesi, absentă de pe listă

Fostul șef de la DNA nu se află pe lista noilor distincții americane
Fostul șef de la DNA nu se află pe lista noilor distincții americane

Departamentul de Stat din SUA a numit 12 persoane din întreaga lume pe lista „campionilor anticorupție”.

Conform Radio Europa Liberă, redactorul șef al unui site de investigație kârgâz și un fost procuror general ucrainean se află printre cei 12 recunoscuți în cadrul noilor Premii Internaționale pentru Campionii Anticorupție. Totuși, procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, nu se află pe listă.

Premiații au fost anunțați pe 23 februarie de secretarul de stat Antony Blinken, care a adăugat că distincțiile au ca scop recunoașterea muncii celor care au luptat fără încetare, chiar și creându-și inamici, cu corupția din propriile țări. Printre aceștia se mai numără: Ardian Dvorani din Albania; Diana Salazar din Ecuador; Sophia Pretrick din Micronezia; Juan Francisco Sandoval Alfaro din Guatemala; Ibrahima Kalil Gueye din Guineea; Anjali Bhardwaj din India; Dhuha Mohammed din Irak; Mustafa Abdullah Sanalla din Libia; Victor Sotto din Filipine; and Francis Ben Kaifala din Sierra Leone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel