CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022, din QATAR, se va juca PRIMĂVARA, în APRILIE, a anunțat FIFA

FIFA a cedat presiunilor din exterior și a acceptat ca ediția din 2022 a Campionatului Mondial de Fotbal, din Qatar, să se desfășoare primăvara, când temperaturile vor fi suportabile pentru jucători. Inițial s-a dorit disputarea Cupei Mondiale pe timpul iernii, însă această variantă pare să fi căzut.

Karl-Heinz Rummenigge, o voce autoritară din cadrul FIFA, a ajuns la o înţelegere cu ceilalţi conducători, care au acceptat o "soluţie mai puţin dureroasă" pentru jucătorii implicaţi, scrie digisport.ro.

Un comitet delegat de FIFA are programată o întâlnire cu oficialii arabi, pentru discutarea unei soluţii menite să rezolve criza. Iniţial, preşedintele Sepp Blatter a susţinut ideea organizării Cupei Mondiale pe perioada iernii, dar această variantă ar fi afectat iremediabil calendarul european al cluburilor.

Ulterior, FIFA şi UEFA au susţinut mutarea competiţiei mondiale pe timpul primăverii, din cauza temperaturilor prea ridicate din luna iulie, dar şi această decizie adoptată în mod neoficial va afecta din plin calendarul cluburilor.

Toate întrecerile interne, plus Champions League și Europa League, vor trebui să se finalizeze imediat după încheierea iernii, fapt care va duce la o comasare automată a calendarului competiţional.

Vezi și: ONG-ul cu profit de 1,2 miliarde de dolari într-o lună

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel