Campionat European 2020, România. Ionuț Vulpescu: "Succes uriaș"

Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

Deputatul PSD Ionuț Vulpescu declară că România a primit, vineri, o veste extraordinară, ce reprezintă un imbold uriaș pentru imaginea țării noastre.

"Salut anunțul UEFA. Este o veste extraordinară pe care România a primit-o astăzi și o confirmare a faptului că atunci când instituțiile colaborează – și mă refer aici la Federația Română de Fotbal, la primăria Capitalei și la Guvern – putem avea rezultate foarte bune, de care să fim mândri", a declarat Ionuț Vulpescu, potrivit unui comunicat remis DC NEWS.

Deputatul PSD Ionuț Vulpescu a adăugat: "Decizia UEFA este un imbold uriaș pentru imaginea țării noastre. Iată că perseverența instituțiilor amintite ne-a adus această bucurie. Sunt curios ce spun acum cei care, atunci când premierul Victor Ponta susținea acest obiectiv, aveau poziții arogante sau ironice. Eu cred că este important să ne batem tot timpul pentru a ne atinge obiectivele și să nu mai pierdem timpul cu cârcoteli. Suntem o națiune capabilă și avem tot dreptul să fim mândri de ceea ce am făcut și putem face. Această decizie este și rodul acțiunii solidare a multor factori de decizie, dar și al implicării unor oameni pasionați de munca lor. Rămâne să dovedim, în anii care urmează, pentru pregătirea evenimentului, aceeași determinare și același profesionalism. Este o acțiune care trece dincolo de politicile partizane și de ciclurile electorale". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel