Campanii plătite pentru denigrarea DNA. Kovesi: Am informații. O să le fac publice...

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruța Kovesi, susține că sunt numeroase campanii care au fost plătite pentru denigrarea procurorilor DNA, iar informațiile pe care le are despre unele dintre ele le va face publice la ”momentul la care poate să facă acest lucru”.

Șefa DNA, invitată, joi seară la TVR, la emisiunea ”Perfect, imperfect” a fost întrebată cine a finanțat campaniile concertate împotriva sa, împotriva justiției, împotriva DNA, la care se referă în afirmațiile sale recente, și unde au ajuns banii.

”E o întrebare bună. Inculpați, oameni de afaceri pe care i-am cercetat. V-am spus, dacă adunăm averile persoanelor investigate în ultimii ani de DNA se adună sume colosale. Este stabilit prin probe într-un dosar penal că s-au oferit și s-a plătit peste un milion de euro unei firme pentru campanii de hărțuire și intimidare a procurorilor din DNA - este acest caz cu Black Cube. Sunt și alte campanii care au fost plătite pentru denigrarea procurorilor din DNA”, a replicat Laura Codruța Kovesi.

Întrebată și dacă are probe, șefa DNA a precizat: ”Este un dosar în lucru la DIICOT. Sunt mai multe comunicări publice, deci probele sunt acolo, și pentru restul am informații care, sigur, am să le fac publice la momentul la care pot să fac acest lucru”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel