Fundația Principesa Margareta, flori pentru 11.000 de bătrâni

Bogdan Cotigă / 22 oct 2018 / 09:00 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

În toate cele 41 de județe ale României și în București, alături de Fundația Principesa Margareta a României și 104 ONG-uri naționale, locale și regionale, instituții, companii sau voluntari individuali, asociația a atras atenția asupra situației vârstnicilor din România, oferind flori și felicitări persoanelor de vârsta a III-a. 

11.000 de vârstnici din România au primit, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice flori și gânduri bune din partea voluntarilor. Este al șaptelea an în careAsociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor, alături de partenerii săi, organizează Campania „Flori pentru Suflet”, prin acțiuni care încurajează voluntariatul în cadrul comunităților locale și celebrează vârstnicii, cu ocazia Zilei de 1 Octombrie. Campania a avut loc în perioada 27 septembrie – 10 octombrie 2018. 

(w670)

Donații pentru cei neajutorați

„Florile pentru suflet” au fost dăruite bătrânilor pe care echipele de voluntari i-au întâlnit în căminele de bătrâni, cabinete medicale, cafenele și restaurante, centre comerciale, casierii și puncte de lucru ale partenerilor, centre de zi, parcuri și spații publice sau chiar la domiciliul acestora. Cei care doresc să susțină programele Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor o pot face fie donând online, pe www.niciodatasingur.ro sau prin SMS (2 euro/lună), dacă trimit textul SINGUR la numărul 8844.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25