Campania electorală macină din interior CNA

Ședința de marți a CNA s-a lăsat cu certuri aprinse din cauza campaniei electorale.  Valentin Jucan, unul dintre membri CNA a propus desființarea instituției și înființarea acesteia  din nou. În schimb, Răsvan Popescu se va adresa  Parlamentului despre campania electorală în audiovizual. Narcisa Iorga a cerut demisia lui Răsvan Popescu.

Ședință cu scântei, marți, la CNA, pe marginea derulării campaniei electorale în audiovizual. Președintele CNA, Răsvan Popescu se va adresa Parlamentului pentru un punct de vedere referitor la instrucțiunile emise pe această temă de Consiliu. Decizia  lui Popescu vine în urma divergențelor care au apărut între diverși membri cu privire la valabilitatea măsurilor luate de CNA, în special cea legată de apariția politicienilor în emisiunile de weekend.

Campania electorală în audiovizual se desfasoară conform prevederilor Legii alegerilor locale nr. 67/2004.  Printre prevederile CNA se numară și interdicția apariției competitorilor electorali în emisiunile programate sâmbata și duminica.

 Față de decizia președintelui CNA, membrii CNA au spus că nu Parlamentul este în măsură a se pronunța să interpreteze legi, iar pe de altă parte discuțiile pe o temă pentru care CNA a luat decizii ar "demonstra decadența instituției"

Răsvan Popescu a încercat să demonstreze că prezența Elenei Udrea la emisiunea Mihaelei Rădulescu de la Realitatea TV, de duminică, nu este o încălcare a deciziei CNA referitoare la campania electorală .

În replică, Valentin Jucan membru CNA a declarat că instituția "ar trebui desființată și înființată din nou, să o ia de la zero, atâta timp cât nu suntem în stare să arătăm un punct de vedere comun"

De asemenea, Narcisa Iorga, membru CNA, adresandu-se lui Răsvan Popescu: "Înverșunarea cu care faceți acest lucru nu face decât să explice cum Realitatea TV a avut o astfel de emisiune în weekend", aceasta făcând referire la emisiunea de la Realitatea TV de duminică. Față de o afirmație a președintelui Răsvan Popescu, potrivit căreia el nu poate apăra o instrucțiune a CNA, Narcisa Iorga i-a cerut demisia din CNA.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel