Campania ''Ajut eu!''. Povestea emoţionantă a lui Nicole. Primele dorințe împlinite cu ajutorul Sandrei Stoicescu și a lui Dima Trofim

Andrei Itu / 04 dec 2019 / 09:50 Salveaza PDF Comentarii

O nouă zi, alte dorinţe împlinite în cadrul campaniei ''Ajut eu!'' de la Antena 1, cu ajutorul Sandrei Stoicescu, a lui Dima Trofim și a telespectatorilor.

''Asearã, telespectatorii au cunoscut povestea emoţionantã a lui Nicole, o fetiţã care a schimbat mult prea devreme bucuria jocului cu durerea. Deşi a avut neşansa a douã erori medicale, la cei 13 ani, este un model pentru mulţi, o combinaţie de fragilitate şi forţã rar întâlnitã. Cu mai multe operaţii decât ani de viaţã, Nicole s-a nãscut cu multiple tumori la ambele picioare şi doar dupã 15 intervenţii reuşeşte acum, cu greu, sã se deplaseze.

Nicole are nevoie de 10.000 de euro

 

În urmã cu 10 ani, copila, care nici mãcar nu şi-a cunoscut tatãl, a fost diagnosticatã şi cu o boalã gravã la rinicihi, iar în timpul operaţiei, medicii i-au secţionat doi nervi. O greşealã care i-a complicat şi mai tare viaţa şi i-a anulat şansa ca vreodatã sã facã un transplant. În schimb, este foarte important sã mai facã o operaţie la picior, dacã mama va reuşi, din venitul ei de numai 2.000 de lei, sã strangã suma de 10.000 de euro.

Pentru ea, familia înseamnã doar ea şi mama, despre care spunecã e „un idol pentru mine! Am învãţat de la ea sã fiu o luptãtoare!”. De la Moş Crãciun, Nicole îşi doreşte lucruri mãrunte: un urs mare de pluş, o trotinetã, o rochiţã pentru banchet, o vizitã la Târgul de Crãciun de la Sibiu şi o întâlnire pe Chef Scãrlãtescu, de la Chefi la cuţite.

Asearã, cu ajutorul lui Dima Trofim, care s-a alãturat campaniei Ajut eu!, dar şi al generoşilor care şi-au exprimat dorinţa de a ajuta pe www.ajuteu.ro, lui Nicole i s-au împlinit deja primele dorinţe. „Nicole e o lecţie pentru noi toţi!”, a declarat emoţionatã Sandra Stoicescu. Toţi cei care vor sã o ajute în continuare pe Nicole o pot face pe site-ul campaniei, www.ajuteu.ro

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmãri cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţã. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.'' potrivit unui comunicat de presă.

 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23