Campania #10 Pentru Siguranţă, care se adresează copiilor şi adolescenţilor, lansată la Braşov

Campania #10 Pentru Siguranţă, care se adresează copiilor şi adolescenţilor şi care promovează sănătatea şi siguranţa acestora, atât acasă cât şi la şcoală, a fost lansată, vineri, la Braşov, de prefectul judeţului Braşov, Marian Rasaliu, împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, ai Grupării de Jandarmi Mobilă "Burebista", Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Agenţiei Naţionale Antidrog şi ai Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane.

Începând cu data de 7 septembrie, timp de 2 săptămâni, reprezentanţi ai instituţiilor menţionate vor merge, în echipe, în locuri frecventate de tineri, apoi, după începerea şcolii, în unităţi de învăţământ, pentru a informa copiii cu vârste între 6-16 ani cu privire la pericolele existente, la riscurile la care se pot expune dacă le ignoră sau nu le recunosc şi despre cum se pot proteja împotriva lor.
 
Potrivit reprezentanţilor ANA Braşov, campania vizează nu doar informarea, educarea, conştientizarea elevilor, cât şi a părinţilor şi a profesorilor asupra pericolelor reale existente şi a modului în care se pot proteja, precum şi să-i încurajeze să se adreseze specialiştilor în caz de nevoie.

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Braşov au precizat că, până la data de 20 septembrie, structurile implicate vor avea mai multe întâlniri cu elevii, cu cadrele didactice şi cu părinţii şi vor aborda subiecte diverse, de la siguranţa rutieră la pericolul consumului de droguri, a traficului de persoane etc. astfel încât toate activităţile să conducă la siguranţa elevilor.

Campania va debuta la Braşov sâmbătă, 7 septembrie, la Mall Coresi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel