EXCLUSIV  Cămine USAMV, lângă Herăstrău. Rector: 4000 de locuri de cazare/ Chirieac: Poate rivaliza cu orice campus din SUA!

Rectorul USAMV, Răzvan Teodorescu,  a vorbit despre locurile de cazare oferite studenților în căminele de lângă Herăstrău.

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară le oferă studenților săi 4.000 de locuri de cazare, în 11 cămine, ne-a explicat rectorul USAMV, Răzvan Teodorescu. Toți cei care au avut nevoie de cazare au obținut un loc, iar campusul le oferă mai multe facilități la un preț foarte mic.

"Avem zece cămine în campusul de lângă Herăstrău, de aici de lângă Casa Presei Libere, și încă un cămin la Facultatea de Medicină Veterinară. Aici avem o capacitate de aproximativ 4.000 de locuri. Prin urmare, nu a fost niciun caz, nici o cerere care să nu fie rezolvată în ceea ce privește cazarea. Deci orice student care a solicitat cazare a primit cazare în campusul nostru.

Cât costă un loc în cămin

Un loc în cămin este la 250 de lei pe lună. Este foarte puțin, zic eu, în comparație cu ce s-ar putea găsi ca și chirie în București, dar oriunde te-ai duce în București, trebuie să iei în calcul și elementul timp. Ca să vii din altă parte, găsești o garsonieră sau un apartament și îl împarți cu mai mulți colegi... În campus aici ai tot ce îți trebuie. Ai căminul, ai laboratoarele, ai sălile de curs, ai spații de recreere în Parcul Dendrologic, în Grădina Botanică, ai sală de sport, ai teren de tenis, ai teren de fotbal, ai terasă, ai cantină, adică le ai pe toate aici, prin urmare nu mai ești în nevoie să pierzi timp pentru a merge din altă parte.", a explicat rectorul USAMV, Răzvan Teodorescu, în interviurile DC NEWS. 

Chirieac: Poate rivaliza cu orice campus dintr-o universitate americană

Bogdan Chirieac a intervenit, afirmând că a văzut și el campusul USAMV. "Poate rivaliza cu orice campus dintr-o universitate americană', a apreciat Chirieac.

"Să mai spunem tinerilor că într-adevăr, campusul dumneavoastră, cel puțin acesta din Herăstrău, eu pe acesta îl cunosc, poate rivaliza cu orice campus dintr-o universitate americană, în orice caz cu unul dintr-o universitate europeană, cu siguranță. Într-adevăr, e un loc minunat. Eu dacă aș avea 20 de ani, probabil că nu la aerospațiale m-aș gândi, ci la agronomie pentru că acesta este viitorul și într-adevăr, aveți clădiri monumentale acolo. Am fost în Amfiteatrul dumneavoastră, în Aula Magna, este la nivel de Sorbona, Oxford, Cambridge. Este făcut exact așa cum trebuie, cu audio, video, cu tehnologie. Mult lemn în mobilierul respectiv și ați păstrat acel stil vechi.", a spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel