Camerista care îl acuză pe Strauss-Kahn probabil acceptase o relaţie cu acesta

dominique-strauss-kahn
dominique-strauss-kahn

Avocaţii lui Dominique Strauss-Kahn susţin că este posibil ca femeia care îl acuză de agresiune sexuală să fi acceptat întreţinerea de relaţii intime cu directorul FMI în camera de hotel, informează New York Post, în ediţia online.

"Dovezile nu confirmă o întâlnire forţată", afirmă Ben Brafman, avocatul lui Dominique Strauss-Kahn. "Este posibil ca presupusa victimă să fi fost de acord", declară o altă sursă din anturajul avocaţilor directorului FMI, scrie Mediafax.

De asemenea, au apărut informaţii contradictorii în legătură cu comportamentul lui Strauss-Kahn după ce a părăsit hotelul, inclusiv despre masa pe care a luat-o cu fiica sa la o jumătate de oră după presupusa agresiune sexuală.

Strauss-Kahn este suspectat de agresarea unei cameriste la Hotelul Sofitel din zona Times Square sâmbătă la prânz, după ce aceasta intrase în apartamentul său pentru a face curăţenie, crezând că nu era nimeni înăuntru. Camerista a intrat în sufragerie şi s-a făcut auzită, asigurându-se că nu era nimeni în interior. Dat fiind că nu auzise pe nimeni, a intrat în baie şi a început curăţenia. Strauss-Kahn ar fi ieşit dezbrăcat din dormitor, iar camerista şi-a cerut scuze şi a încercat să iasă. Însă ea susţine că directorul FMI a prins-o şi a început să o atingă, închizând uşa şi obligând-o să facă sex oral. Se pare că ulterior Strauss-Kahn a încercat să îi dea jos hainele şi să o violeze, dar camerista ar fi fugit şi a alertat poliţia.

La 15 minute după ce a părăsit hotelul în grabă, directorul FMI a luat masa cu fiica sa la un restaurant şi i-a dat telefon soţiei sale pentru a-i spune că a avut o "problemă serioasă".

De asemenea, directorul FMI a dat telefon la hotel, pentru a se interesa de telefoanele sale, pe care le uitase acolo, iar poliţia a aflat astfel că era la aeroport, unde a fost reţinut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel