Camerele de supraveghere, dezactivate în noaptea asasinării lui Nemțov

Deși zona unde se află Kremlinul, în inima Moscovei, este împânzită de camere de supraveghere, o bună parte dintre acestea erau dezactivate pentru reparații sâmbătă seara când a fost ucis Boris Nemțov, informează în ediția sa de luni publicația rusă Kommersant, citată de agenția de presă ucraineană Unian.

Cele mai multe înregistrări care au ajuns pe masa anchetatorilor sunt neclare. Momentul crimei a fost totuși filmat, deși de la distanță, de o cameră de supraveghere a televiziunii TVC, ale cărei înregistrări, în special privind condițiile meteorologice, sunt utilizate la știri, informează Agerpres.

Martoră la asasinat, prietena politicianului rus, Anna Durițkaia, un fotomodel ucrainean de 23 de ani, care se afla alături de el, a fost într-atât de șocată de cele întâmplate, încât nu a reținut nici măcar marca mașinii.

Potrivit Kommersant, au fost date în căutare o serie de autoturisme Ford, Kia Rio și VAZ-2110 de culoare albă. Toate aceste mașini au fost descoperite de poliție, dar s-a dovedit că proprietarii lor nu au nicio legătură cu cele întâmplate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel