EXCLUSIV  Camere de supraveghere pe străzi. Dan Tudorache: A scăzut infracţionalitatea. Se intervine în câteva minute

Camere
Camere

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre soluţia pe care a găsit-o pentru reducerea infracţionalităţii.

Primarul Dan Tudorache a explicat că, încă de la începutul mandatului său, a alocat fonduri pentru montarea de camere de luat vederi în întreg sectorul: în parcuri, pe străzi, în zona şcolilor, în incinta şcolilor. Sunt sute de camere care înregistrează 24 din 24, iar imaginile pot fi folosite de către autorităţi în depistarea infractorilor. În plus, prezenţa camerelor are şi un alt efect: cei care ar putea comite infracţiuni sunt descurajaţi să facă acest lucru, ştiind că sunt înregistraţi.

"E un proiect care ar ajuta să nu mai existe cazuri gen Alexandra. Eu am luat hotărârea, de când am fost ales primar, să asigur siguranţa cetăţenilor atunci când merg pe stradă. Şi am luat decizia să montăm cât mai multe camere de luat vederi pentru a descuraja infracţionalitatea. Vă dau un exemplu: avem 20 de parcuri mari în Sectorul 1 unde, atunci când am venit în primărie, erau până în 100 de camere şi acum avem undeva la 700.

Puteţi întreba orice secţie de poliţie de pe raza Sectorului 1: infracţionalitatea a scăzut", a explicat Dan Tudorache.  

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel