Spaţii de depozitare a materialelor şcolare pentru fiecare elev, în şcoli. Iniţiativă în Camera Deputaţilor

Mihai Ciobanu / 31 oct 2018 / 16:10 Salveaza PDF Comentarii
After school
Descriere foto: After school

Camera Deputaţilor a adoptat miercuri propunerea legislativă care prevede că unităţile de învăţământ trebuie să asigure spaţii de depozitare individuale, în care elevii să îşi poată păstra materialele necesare activităţii şcolare. 

Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare completarea Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011, în sensul instituirii obligaţiei ca unităţile de învăţământ să asigure spaţii de depozitare individuale, în care elevii să îşi poată păstra materialele necesare activităţii şcolare. 

Camera Deputaţilor este primul for sesizat cu acest proiect

Potrivit prevederilor adoptate, unităţile didactice de învăţământ preuniversitar asigură fiecărui elev un spaţiu special, cu acces individual, pentru depozitarea manualelor, rechizitelor şi a altor auxiliare didactice, inclusiv în afara orelor didactice. La sesizarea elevilor, a părinţilor sau tutorilor legali ai acestora sau a cadrelor didactice, directorii unităţilor de învăţământ de stat şi particulare autorizate/ acreditate trebuie să ia măsuri pentru asigurarea condiţiilor prevăzute. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25