Camera Deputaţilor - licitaţie pentru expertiză, în vederea obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu

Eduard Pascu / 09 iun 2019 / 17:55 Salveaza PDF Comentarii

Camera Deputaţilor anunţă pe SICAP licitaţie pentru servicii de expertizare tehnică a spaţiilor clădirii Palatului Parlamentului, pentru cerinţa esenţială de securitate la incendiu.

Este vorba despre un contract multianual (2019 - 2020), valoare totală estimată fiind de 1.428.571 lei fără TVA.

Pentru etapa I, valoarea contractului este estimată la 588.235 lei fără TVA, reprezentând efectuarea în anul 2019 a serviciilor de expertizare tehnică la parcajul subteran al Palatului Parlamentului şi alte corpuri din clădire. Prestatorul urmează să predea până la 31 octombrie documentaţia în vederea avizării. În documentaţie vor fi incluse şi propuneri de măsuri compensatorii, pentru îndeplinirea cerinţei esenţiale de "securitate la incendiu", în vederea obţinerii autorizaţiei.

Pentru etapa a II-a, suma este estimată la 840.336 lei fără TVA, reprezentând efectuarea în anul 2020 a serviciilor de expertizare tehnică pentru întregul imobil al Palatului Parlamentului, inclusiv parcajul subteran. Prestatorul va preda până la 1 septembrie 2020 documentaţia în vederea avizării pentru imobilul Palatul Parlamentului; va depune până la 30 septembrie 2020 documentaţia tehnică avizată în prealabil de CTE-ul Camerei Deputaţilor la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov; va obţine avizul de securitate la incendiu ISUBIF pentru imobilul Palatul Parlamentului şi parcajul subteran al Palatului Parlamentului, ce va fi predat achizitorului până la data de 1 decembrie 2020.

În cadrul criteriilor de atribuire, componenta financiară reprezintă 90%, iar experienţa profesională a experţilor cheie 10%. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25