Camera Deputaţilor cumpără servicii de expertizare tehnică pentru restaurantul Salonul Brâncovenesc, materiale de curăţenie şi de iluminat

[] []

13 iun 2019 / 14:09
Salveaza PDF Comentarii

Camera Deputaţilor cumpără servicii de expertizare tehnică şi proiectare pentru lucrările de amenajare a Salonului Brâncovenesc, unul dintre restaurantele din Palatul Parlamentului.

Conform www.e-licitaţie.ro, valoarea estimată a contractului este de 84.002 lei, iar modalitatea de desfăşurare este online, în procedură simplificată, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate - preţ. Pentru acest contract se caută specialişti în alimentaţie publică cu experienţă în proiectarea lucrărilor de amenajare a blocului alimentar cu minim 500 utilizatori.

De asemenea, Camera Deputaţilor mai achiziţionează materiale de curăţenie, în valoare estimată de 368.142,87 lei, cum ar fi detergent pentru geam, pentru covoare şi candelabre, produse curăţat podele, soluţie curăţat marmură, clor şi detartrant, dezinfectanţi, dezodorizante WC, săpunuri, paste şi prafuri abrazive de curăţat, saci polietilenă pentru deşeuri, articole de menaj, alcool sanitar, odorizante, detergent vase.

Totodată, Camera Deputaţilor cumpără produse pentru iluminat: becuri şi spoturi led, spoturi reflectorizante, tuburi fluorescente, becuri şi lămpi halogen, lămpi halogenură metalică. Valoarea estimată a contractului este de 343.142,86 lei. Instituţia mai achiziţionează accesorii şi componente pentru computere în valoare estimată de 142.913,44 lei, precum şi cartuşe toner în valoare de 119.285,71 lei. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27