Camelia Voiculescu, interceptată în dosarul lui Sorin Alexandrescu

voiculescu
voiculescu

Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, a fost şi ea interceptată de procurorii DNA, dar indirect. Telefonul lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Grup, era ascultat în baza unui mandat emis de instanţe.

Sorin Alexandrescu a discutat în două rânduri cu Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu. Ea este coordonatoarea principală a grupului de presa Intact.

 Într-una din discuţii, Sorin Alexandrescu îi explică acesteia despre întâlnirea pe care a avut-o cu Ioan Bendei, administratorul RCS&RDS, cel care este denunţător în acest caz şi care ar fi fost şantajat. Alexandrescu îi spunea Cameliei Voiculescu despre rugămintea lui Ioan Bendei de a fi lăsat în pace în campania mediatică pe care Antena 3 o ducea împotriva companiei RCS&RDS.

 O a două discuţie între Sorin Alexandrescu şi Camelia Voiculescu a avut loc în luna mai. Atunci s-a discutat despre un plic, ocazie cu care Camelia Vociulescu a precizat numele lui Dan Voiculescu.

Acestea sunt interceptări care apar în referatul cu propunere de arestare pe care l-au făcut cei de la DNA şi în care îl acuza pe Sorin Alexandrescu de şantaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel