Camelia Bogdan: Nu m-am întâlnit cu Băsescu

Judecătoarea Camelia Bogdan a declarat că afirmaţiile din înregistrările prezentate de fostul deputat Sebastian Ghiţă sunt "un atac împotriva statului de drept, în esenţă" şi că a formulat o cerere de apărare a reputaţiei, rezervându-şi, de asemenea, dreptul de a acţiona în justiţie. 

Ea a negat faptul că a avut vreo întâlnire cu fostul preşedinte Traian Băsescu şi a spus că nu i s-a cerut niciodată pronunţarea vreunei soluţii în dosare. 

"Nu a avut loc niciodată o astfel de întrevedere între mine şi domnul fost Preşedinte al României şi ca un judecător care în schimbul unei promisiuni de promovare într-o funcţie de execuţie pronunţă o soluţie de condamnare săvârşeşte în concurs infracţiunile de luare de mită, care se pedepseşte cu până la 7 ani închisoare, şi represiune nedreaptă, care se pedepseşte cu până la 10 ani închisoare... mie nu mi s-a cerut niciodată în cariera mea de nimeni pronunţarea vreunei soluţii în dosarele pe care le-am avut de soluţionat şi mi se pare de neconceput ideea în sine", a precizat Camelia Bogdan. 

Aceasta a adăugat că îşi rezervă dreptul de a-l acţiona în instanţă pe Sebastian Ghiţă. 

"Din câte înţeleg, domnul preşedinte Traian Băsescu a dezminţit că întrevederea din biroul dumnealui ar fi avut loc vreodată sau că a avut loc vreo întrevedere între mine şi Domnia-Sa... Cum nu a avut loc nicio o astfel de întrevedere între mine şi domnul fost Preşedinte al României, nici la Cotroceni şi nici într-un alt spaţiu public sau privat, îmi rezerv dreptul, pe cale de consecinţă, să formulez o acţiune în justiţie împotriva domnului Sebastian Ghiţă", a mai precizat Camelia Bogdan, citată de Agerpres.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel