Camelia Bogdan, audiată la Parchet în dosarul lui Ghiță

[] []

22 feb 2017 / 16:05
Salveaza PDF Comentarii

Judecătoarea Camelia Bogdan s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiată, în calitate de martor, în dosarul în care se fac cercetări în urma înregistrărilor prezentate public de Sebastian Ghiţă, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Pe 4 ianuarie, Parchetul General a deschis un dosar penal în urma informaţiilor făcute publice prin materialul difuzat pe postul România TV şi în care este redat un dialog între fostul preşedinte Traian Băsescu şi o altă persoană privind cauze judiciare.

Potrivit înregistrării prezentate de Ghiţă, cel care ar fi Traian Băsescu vorbeşte despre 'stat mafiot' şi declară, răspunzând unei întrebări privind dosarul Voiculescu: 'Să-i vezi când vorbeau a doua zi după condamnare, care cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit. Cum îmi spunea: mâine îl luăm pe Mustaţă şi intră Camelia Bogdan. Să-i vezi după o zi când spuneau: am vorbit cu Bogdan şi a spus că dacă aveam Codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-i dea doar zece. Pe urmă trage concluziile Coldea, ştii. Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii. (...) Camelia Bogdan (...) a intrat judecător în dosarul ginerelui. Un judecător care duce dosarul de un an este schimbat şi la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Păi bă, Bogdan, eu te ştiu cine eşti!'.

[citeste si]

Ulterior, surse judiciare menţionau că toate înregistrările cu Sebastian Ghiţă ar urma să fie conexate în acelaşi dosar instrumentat de Parchetul General. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24