Calul salvat de lângă București a murit. Tudor Tim Ionescu: Iartă-mă că n-am putut face mai mult

Un cal bătut până la leșin, deshidratat, flămând, epuizat, pus să tragă la o căruță cu un ham de sârmă s-a prăbușit săptămâna trecută. Doar intervenția oamenilor l-a mai salvat. Momentul în care s-a prăbușit a fost filmat, iar filmările au arătat cruzimea celui care l-a folosit și care, deși l-a văzut căzut, a încercat să-l ridice pentru a-l pune să meargă mai departe. 

Hrănit un timp îndelungat la fața locului, calul a fost pus pe picioare la apus și dus către locul ce-i devenea o casă mult mai bună, Adăpostul pentru Cai ”Steaua Speranței”.

Acolo a mai trăit două zile.

Consilierul general ALDE, Tudor Tim Ionescu, care s-a implicat în această salvare a făcut anunțul pe Facebook: 

”Bunătate versus răutate... ani de zile ai fost maltratată de oameni, pusă să tragi pentru interesul lor... în condiții mizere care te-au dus la epuizare...apoi te-au văzut niște oameni care nu au rămas indiferenți...si au chemat alți oameni buni care te-au ajutat...medicul Ovidiu Roșu & medicul Florin Catalin Mlagiu...și ai stat 2 zile liniștită la Adapost pentru Cai "Steaua Sperantei" cu toți ceilalți cai salvați prin bunătatea unor oameni care se ocupă cu salvarea animalelor. În dimineața aceasta ai plecat într-un loc mai bun, unde nimeni nu-ți mai poate face rău...iartă-mă că n-am putut face mai mult pentru tine, iartă-mă că nu pot opri răutatea aceasta...odihnește-te în pace.” a scris Tudor Tim Ionescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel