Călugărul amant, teleghidat politic? Chirieac: Mă îndoiesc că cineva ar coborî într-o asemenea mizerie

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre cazul lui Cristi Călin.

„Eu nu cred că domnul acesta, așa-zis călugăr, este vârful de lance al vreunui serviciu secret. Eu chiar nu cred lucrul acesta. Mă îndoiesc foarte tare și că ar fi al vreunui partid sau politician. Mă îndoiesc că cineva ar coborî într-o asemenea mizerie. Numai apropierea de acest subiect de maculează, te murdărește. Nu rezultă nimic din toate zonele astea.

Ce-o fi vrut el să facă cu înregistrările acelea... nu știu. Înțeleg pe la un post de televiziune că a cerut bani. Nu știu, nu vreau să vorbesc. Hoțul cu un păcat, păgubașul cu o sută. O fi vrut să facă vreun șantaj”, a spus Bogdan Chirieac la România TV, duminică seara, în emisiunea jurnalistului Ioan Korpos.

„În situația în care s-ar dovedi că el, contra probelor obținute, ar fi obținut un beneficiu financiar sau de orice altă natură, acest lucru ar însemna ca el să fie pus sub acuzația de săvârșire unei fapte de natură penală încadrată în noțiunea de șantaj, cu limite între 2 și 7 ani de închisoare”, a spus avocatul prezent în emisiune.

Falsul preot Cristi Călin a fost implicat într-un dosar penal la Iași

Falsul preot care a dezvăluit faptul că deputatul PSD Aurel Bălăsoiu ar fi întreţinut relații cu minori a fost implicat într-un scandal de zile mari la Iași, evenimentul lăsându-se cu un dosar penal.

Cristi Călin a pretins că este preot în 2019, în perioada hramului de la moaștele Sfintei Parascheva. Acesta a încercat să intre cu mașina în curtea Mitropoliei, fiind oprit de jandarmii prezenți la fața locului. Ba mai mult, preotul făcea colectă la procesiunea religioasă. Ulterior, după ce a fost oprit și legitimat, bărbatul a devenit nervos urcându-se la volanul mașinii şi provocând un accident rutier. Bărbatul susţinea în 2019 că el este victima şi că jandarmii au comis un abuz în momentul în care l-au oprit și ar fi încercat să îl agreseze. La acea dată, Cristi Călin susținea că are dreptul de a face colectă, lucru infirmat de fețele bisericești.

„Dânsul susține că aparține de cultul stilist. Face colecte fără nici o aprobare de la Mitropolie, înșelând credincioșii noștri că ar fi călugăr ortodox.” se arăta în comunicatul de presă emis la acea vreme.

Criza bombelor nucleare, eclipsată de... călugărul amant. Bulai: Pentru mulți, e mult mai interesant

Subiectul călugărului amant este mai important pentru unii decât criza bombelor nucleare, spune Alfred Bulai în emisiunea „Nod în papură” de la DC News.

În timp ce societatea internațională se confruntă cu cea mai mare amenințare nucleară de la criza rachetelor din Cuba încoace, există subiecte „mai fierbinți” de atât pentru alții.

„Începem cu ce vrei tu, Val, că dacă este război atomic... nici nu mai contează”, a spus, râzând, Alfred Bulai, în deschiderea emisiunii. „Ba contează, să știi, că praful radioactiv o să vină mai degrabă spre păcătoșii din scandalul călugărului amant decât spre noi care, în Drumul Taberei, sper că n-am făcut nimic rău săptămâna asta”, a răspuns Val Vâlcu. Citește restul AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel