Călin Popescu Tăriceanu, despre motivele rupturii dintre Ponta și Antonescu

Călin Popescu Tăriceanu a fost un critic dur al lui Crin Antonescu de-a lungul timpului, ajungând acum să devină un aliat al lui Victor Ponta și al PSD. Tăriceanu a dezvăluit, la TVR 1, unul dintre motivele care au dus la decăderea lui Crin Antonescu.   

Călin Popescu Tăriceanu a dat curs invitației, miercuri seară, jurnalistului Sorin Avram la o dezbatere,  într-o nouă ediţie a talk-show-ului Vorbeşte liber!.

"Poate și-a băgat dracu coada! Știu multe lucruri, dar nu mă apuc acum să le spune. Spun doar că Antonescu l-a adus pe Klaus Iohannis alături de el și când primarul Sibiului a văzut un moment prielnic, i-a tras scaunul. Sigur că Antonescu nu a digerat această situație", a spus Tăriceanu la TVR 1.

Despre o eventuală implicare a lui Crin Antonescu în campania din turul doi a lui Klaus Iohannis, liderul PLR a declarat că "Probabil, gestul domnului Iohannis normal că l-a determinat pe domnul Antonescu să ia o asemenea atitudine, dar probabil și pentru mulți alții a fost relevant pentru caracterul omului, mă refer la Iohannis", a mai afirmat Tăriceanu.

Citește și: Klaus Iohannis: Nu e Ponta în poziţia să-mi facă mie program

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel