Klaus Iohannis: Nu e Ponta în poziţia să-mi facă mie program

Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa lui Victor Ponta pe dema dezbaterilor televizate.

"Nu e Ponta în poziţia să-mi facă mie program. Dincolo de aroganţa specifică, e, totuşi, unul din candidati. Mass media nu e doar TV, ci TV, presa scrisă, media pe internet, plus alte forme de comunicare. Un minim respect faţă de media presupune o platformă pe care au toţi acces. O astfel de dezbatere nu poate fi într-un studio al televiziunilor private", a mai spus Iohannis.

Totodată, acesta a lansat un atac la adresa Guvernului Ponta, ca urmare a declaraţiei halucinante a ministrului Finanţelor, Ioana Petresscu, potrivit căreia nu există nici măcar un draft de buget pentru anul 2015.

Citește și: Dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta. Locul foarte potrivit, găsit de Klaus Iohannis

"Spun de câteva săptămâni că nu avem nici măcar un draft de buget, nu e în regulă. Spun de luni ca Guvernul Ponta nu are nicio viziune pentru România şi iată, am primit confirmarea oficială, ministrul Finanţelor confirmă că nu avem un prim draft de buget pt 2015. Acest lucru este grav. Zilnic aflăm de noi pomeni electorale, aflăm noi minciuni de la Ponta şi nu au o bază aceste promisiuni, sunt vorbe în vânt. Dacă Ponta şi Guvernul doresc să mă contrazică, să poftească cu proiectul de buget în Parlment", a încheiat Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel