CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, atac la KLAUS IOHANNIS: Subțire rău de tot

Călin Popescu Tăriceanu nu a ratat ocazia de a-l taxa pe Klaus Iohannis spunând despre liderul PNL că nu are experiență politică.

VEZI ȘI: CANDIDAT PREZIDENȚIALE OFIȚER ACOPERIT. CRIN ANTONESCU: Toate lucrurile s-au spus

"Cu tot respectul pentru adversarii mei din zona de centru-dreapta, mă uit și văd că experiența lor este subțire rău de tot, lucru valabil începând cu domnul Iohannis. Saltul e uriaș de la primăria unui oraș la președinția unei țări, ținând cont că primăria te îndreaptă mai mult spre rezolvarea unor probleme administrative, iar la președinție trebuie să fii capabil să abordezi probleme de politică externă, de securitate națională, de apărare. Lucrurile acestea sunt în planuri total disjuncte", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul PLR a afirmat că timpul l-a ajutat să câștige o experiență vastă, trecând prin mai multe etape ierarhice politice în cei 24 de ani postdecembriști: parlamentar, cu o sincopă între 1992-1996, participant la Adunarea Constituantă, ministru al Industriilor și Comerțului, premier, iar acest lucru i-a permis să capete o experiență utilă pentru funcția de președinte. 

Răspunzând presei, Călin Popescu Tăriceanu a mai afirmat că Victor Ponta are șanse de ajunge în turul doi al alegerilor, "toate sondajele plasându-l pe primul loc", scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel