CANDIDAT PREZIDENȚIALE OFIȚER ACOPERIT. CRIN ANTONESCU: Toate lucrurile s-au spus

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Crin Antonescu susține că Traian Băsescu ar trebui să vorbească în legătură cu presupusul ofițer acoperit între candidații la prezidențiale. Fostul lider PNL arată că, în caz contrar, este "un circ" prin care Traian Băsescu încearcă să participe la campania electorală.

VEZI ȘI: Oana Stancu-Dan Șova, replici dure. "TREBUIE SĂ VĂ CEREȚI SCUZE"

"În legătură cu Traian Băsescu, toate lucrurile s-au spus, cel puțin din partea mea. Atâta vreme cât, după zece ani, noi mai putem să luăm în serios un președinte care vine și spune sau îl acuză pe acoperitul acel ipotetic că nu și-a trecut în CV calitatea de ofițer acoperit înseamnă că în continuare ne ia de proști. Și probabil că până își va termina mandatul, în continuare, unii dintre noi vor fi suficient de proști încât să îl ia în considerare pe domnul Băsescu. Dacă Traian Băsescu are ceva de spus, ar trebui să spună, dacă nu, este un circ prin care încearcă să participe la această campanie electorală și probabil vor mai urma asemenea scheme...", a scris Crin Antonescu pe Facebook.

Traian Băsescu a declarat, miercuri, că nu ar fi nimic rușinos dacă vreunul dintre candidații la Președinție ar fi fost în trecut ofițer acoperit, dar acest lucru ar trebui recunoscut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel