Călin Andrei Tuns a demisionat din PSD, după decizia Guvernului

 Fostul consilier judeţean al PSD Maramureş şi trezorier al filialei, Călin Andrei Tuns, un cunoscut om de afaceri, a anunţat miercuri seara pe pagina sa de socializare că şi-a dat demisia din partid. 

Călin Andrei Tuns a precizat că prin gestul actualului Guvern de a modifica Codul penal şi legea graţierii nu se mai regăseşte în PSD aşa cum l-a cunoscut. 

"Nu aşa se guvernează în anul 2017! Dragnea, Grindeanu şi Iordache nu sunt liderii mei! Prin modul în care au încercat să bage pumnul în gura poporului român mi-au semnat demisia din PSD! Ei!", a precizat Călin Andrei Tuns. 

Acesta a mai afirmat că premierul Grindeanu, prin comportamentul pe care l-a avut, a jignit numele bunicului său care se regăseşte pe peretele Memorialului Durerii din Sighet. 

"Închei citându-l pe Ion Raţiu: 'Voi lupta până la ultima picătură de sânge pentru ca tu să poţi să nu fii de acord cu mine!' " a mai precizat în postarea sa, fostul consilier judeţean al PSD Maramureş. 

Călin Andrei Tuns a mai amintit că, de-a lungul anilor de activism politic în PSD Maramureş, a cunoscut numeroşi profesori, medici, avocaţi, studenţi, elevi, muncitori, antreprenori, femei şi bărbaţi, iar mulţi dintre aceştia sunt indignaţi de ceea ce s-a întâmplat marţi seară şi noaptea trecută, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel