Trafic restricţionat pe Calea Victoriei. Perioadă, interval orar

Traficul rutier va fi restricţionat, joi, pe Calea Victoriei, în perimetrul cuprins între Biserica Sf. Vasile cel Mare şi Parcul Nicolae Iorga, unde va avea loc procesiunea religioasă "Calea Sfintei Cruci - Scară Către Cer".

Pentru acest eveniment, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune restricţionarea şi fluidizarea circulaţiei între orele 19,00 - 19,30, respectiv 21,00 - 21,30.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului; să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfăşurare a evenimentului; să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere; să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de credincioşi şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate traversării, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel