Calea Europeană: Boștinaru și Stolojan, despre momentul depășirii crizei economice

Europarlamentarii Victor Boștinaru și Theodor Stolojan, invitații lui Dan Cărbunaru în emisiunea Calea Europeană, difuzată vineri seară, de la ora 18:50 la TVR 1, vor vorbi despre banii alocați României și despre momentul când vom depăși criza economică.

Una dintre temele importante ale emisiunii vizează cele 2,5 miliarde în plus pe care România le va primi din fondurile europene. Europarlamentarul PSD Victor Boștinaru, care a fost raportor al Parlamentului European pentru fondurile de coeziune, a reușit să obțtină un an în plus pentru ca banii europeni alocați perioadei 2007-2013 să mai poată fi folosiți de România. La inițiativa europarlamentarului Boștinaru, o mare parte a acestor fonduri va putea fi folosită pentru anveloparea clădirilor publice și private și pentru modernizarea centralelor termice, ceea ce ar putea reduce considerabil facturile la încălzire.

La rândul său, fostul premier Theodor Stolojan, eurodeputat PDL/PPE a vorbit despre proiectul promovat în Parlamentul European, prin care va fi creat un mecanism de monitorizare a fraudelor la nivel european.

Mai multe date puteți afla urmărind emisiunea Calea Europeană difuzată de TVR 1, vineri de la ora 18.50.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel