Calea Europeană: Adina Vălean, Ioan Mircea Pascu și Marcel Opriș, despre politica externă

calea_europeana
calea_europeana

În emisiunea "Calea Europeană" difuzată vineri, de la ora 18:50, la TVR 1, moderatorul Dan Cărbunaru îi va avea ca invitați pe europarlamentarii Adina Vălean și Ioan Mircea Pascu, precum și pe directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale, Marcel Opriș.

Punctul forte al ediției din 22 noiembrie îl reprezintă prezența europarlamentarului liberal Adina Vălean la emisiune. Este cunoscut faptul că, soția președintelui PNL Crin Antonescu, declarată cel mai influent europarlamentar în 2011, potrivit organizației votewatch.eu, apare foarte rar în emisiuni tv.

Temele emisiunii difuzată, vineri, 22 noiembrie, vizează politica externă, marcată de o serie de evenimente notabile, în principal, decizia Guvernului Ucrainei de a întrerupe negocierile cu Uniunea Europeană, ceea ce marchează încă o victorie geostrategică majoră a președintelui rus Vladimir Putin în fața Vestului, după chestiunea războiului din Siria.

De asemenea, cei trei invitați prezenți ediția de astăzi a emisiunii "Calea Europeană" vor analiza și implicațiile Summit-ului de la Vilnius, organizat în 28-29 noiembrie, și vor discuta și despre sistemul european care va salva în timp record victimele accidentelor rutiere grave, în condițiile în care România devine prima țară din Europa care va utiliza dispozitivele eCall.  

Mai multe detalii despre politica externă puteți afla în emisiunea Calea europeană, moderată de Dan Cărbunaru și difuzată de TVR 1,vineri, de la ora 18:50.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel