Căldură-RADET: Firea, anunț important: Fac un apel

Gabriela Firea a precizat în direct la Antena 3 că RADET furnizează căldură în întreg Bucureștiul. Aceasta a făcut un apel pentru bucureștenii care nu beneficiază de căldură în aceste zile, să ia legătura cu asociația de proprietari de care aparțin.

Primarul General a mai precizat că doar 15% dintre asociațiile de proprietari au dat acordul în scris pentru a primi căldură în apartamente. În acest context, ea a făcut un apel către bucureșteni.

”Fac un apel către familiile din Capitală. În cazul în care nu simt căldură în calorifere, să ia legătura cu președinții asociațiilor de locatari, și să le atragă atenția că doresc furnizarea energiei termice. Contractul RADET-ului este cu asociația de proprietari, nu cu fiecare familie în parte”, a transmis Gabriela Firea la România TV.

Ea a mai dezvăluit că s-a întârziat furnizarea căldurii întrucât din punct de vedere legal, tremperatura trebuia să fie sub 10 grade Celsius în 3 zile consecutiv, în intervalul 18:00 - 06:00, precizând că ”în acest moment în Capitală furnizarea agentului termic nu mai este o problemă”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel