Urmărește emisiunea live


Călătorie cu avionul în SUA. Schimbări din vară

Cei care călătoresc cu avionul pe teritoriul SUA vor trebui, începând din vara aceasta, să respecte măsuri de securitate mai stricte. 

Noile măsuri îi obligă pe oameni să scoată alimentele din bagajele de mână, înainte ca acestea să treacă prin controlul cu raze X, relatează vineri AFP. Autoritatea americană a transporturilor, TSA (Transportation Security Administration), a anunţat joi că produsele alimentare ar putea complica citirea cu raze X, astfel încât acestea vor trebui scoase din bagaje înainte de a trece prin scanner, aşa cum este şi cazul laptopurilor.

'Agenţii TSA vor putea cere călătorilor să scoată din bagajele de mână mai multe lucruri, precum alimente sau obiecte care pot supraîncărca genţile', a explicat TSA într-un comunicat.

Măsurile, deja aplicate

Noile măsuri încep deja să fie aplicate pe unele aeroporturi americane, fapt ce prelungeşte timpul de şedere la trecerea prin pasajul de securitate.

[citeste si]

TSA a citat în acest sens pericolul reprezentat de anumite grupări teroriste, precum Statul Islamic, pentru a justifica această decizie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel