Călător, rănit de șina care a străpuns podeaua tramvaiului în care se afla, în București

Un călător a fost rănit de șina care a străpuns podeaua tramvaiului în care se afla.

Calea de rulare a tramvaielor începe să facă victime în Capitală. Șinele învechite se dilată din cauza căldurii din aceste zile. O bucată de şină a străpuns podeaua tramvaiului de pe Linia 19, potrivit Antena 3.  Din păcate, un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost rănit la un picior şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul "Bagdasar Arseni". Călătorii i-au acordat primul ajutor.

Incidentul s-a petrecut într-o staţie de pe strada Nerva Traian. Circulaţia tramvaielor pe linia 19 este restricţionată. La faţa locului au venit poliţişti şi angajaţi de la STB. Ancheta este în desfăşurare, scrie Mediafax.

"Linia 19 - blocată pe Str. Nerva Traian, la plecarea din stația Papazoglu, pe sensul spre Complex Titan. Cauza: eveniment de circulație", a transmis STB pe Twitter.

Nu este primul incident în care sunt implicate tramvaiele în București. În urmă cu două zile, un tramvai care circula pe linia 32 a deraiat. Reprezentanții STB au spus că tramvaiul era în probe, așa că circula fără călători, astfel că nu au fost persoane rănite.

Tramvai în flăcări

În luna aprilie, un alt tramvai a luat foc în mers. Potrivit Digi 24, vatmanul și cei câțiva călători care se aflau în mijlocul de transport în comun ce călătorea spre Piața Presei au observat că de sub tramvai ieșeau fum și flăcări. Angajatul STB a oprit imediat vehiculul, a sunat la numărul de urgență și a folosit stingătoarele din dotare, alături de câțiva martori, pentru a lichida flăcările.

Înainte ca echipajele de pompieri să ajungă la fața locului, pe Șoseaua Virtuții, vatmanul și martorii au reușit să stingă focul. Nimeni nu a fost rănit, iar mijlocul de transport în comun a fost decuplat de la rețeaua de energie electrică și va fi remorcat cu un utilaj special. Marți seara, linia încă era blocată și nu se știe dacă circulația se va desfășura normal miercuri dimineața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel