Călăraşi, asasinat. Minorii şi-au recunoscut fapta

Politia
Politia

 Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, Cornelia Manea, a declarat marţi, pentru Agerpres, că minorii care l-au înjunghiat pe bătrânul de 82 de ani, pe soţia acestuia de 80 de ani şi pe fiica acestora, de 58 de ani, şi-au recunoscut fapta, declarându-le procurorilor că i-au ucis pe cei trei pentru că aveau nevoie de un autoturism pentru a ajunge în străinătate.

"Cei trei minori, dintre care unul se aflase în plasament la familia ucisă, au fost audiaţi de procuror, deja a fost luată legătura cu judecătorul de drepturi şi libertăţi cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile. Minorii şi-au recunoscut fapta şi au descris detaliat modul cum au procedat.

Pentru înjunghierea celor trei membrii ai familiei, respectiv un bărbat de 82 de ani, soţia acestuia de 80 de ani şi fiica lor în vârstă de 58 de ani au fost folosite obiecte tăietoare-înţepătoare, respectiv briceag, cuţit şi toporişcă. Au spus că voiau să procure maşina victimelor, ceea ce au şi făcut, pentru a ajunge în străinătate şi că au consumat alcool şi substanţe stupefiante", a declarat Cornelia Manea. 

Ea spune că la înjunghierea victimelor au participat doar doi dintre minori, respectiv cel care fusese în plasament, A.D., şi un prieten al acestuia B.V . "Cel de-al treilea, E.C. are calitate de martor şi a fost cel care l-a anunţat pe vecinul victimelor, vecin care a sunat apoi la 112. Ulterior comiterii faptelor au luat din casă bijuterii, o pereche de cercei de la o victimă, bani, telefoane mobile", a precizat Cornelia Manea. Cei trei minori au mai fost cercetaţi în trecut în dosare de furturi, distrugere şi conducere a unui autoturism fără permis, a menţionat sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel